Már februárban nézheted: Visszatér az epikus akció sci-fi sorozat a 2. évaddal, itt az előzetes

Halo  február 9-én érkezik az első két résszel – kizárólag a SkyShowtime-ra.

A SkyShowtime ma nyilvánosságra hozta a nagy sikerű Halo sorozat második évadának hivatalos előzetesét és képanyagait. Az új sorozat első két része február 9-én, pénteken jelenik meg – kizárólag a SkyShowtime-on. 

A második évadban Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) elit spartan a Szövetség néven ismert földönkívüli fenyegetés ellen vezeti a csapatát. Egy kietlen bolygón lezajlott megrázó esemény után Johnnak hamarosan meggyőződésévé válik, hogy háborúja hamarosan új fordulatot vesz, így mindent egy lapra tesz fel, hogy bebizonyítsa, amit senki sem hisz el neki – hogy a Szövetség az emberiség legnagyobb erődítményének megtámadását tűzte ki célul. Miközben a galaxis a szakadék szélén áll, John elindul, hogy felkutassa az emberiség megmentésének vagy kihalásának a kulcsát: a Halót. 

A sorozatfelelős és vezető producer, David Wiener (Brave New World) sorozata az Xbox® 2001-ben debütált első HALO-játékából jól ismert univerzumban játszódik. Az emberiség és a Covenantként elhíresült idegenek között zajló, 26. századi gigászi konfliktust bemutató HALO olyan sorozat, amelyben az emberi sorsok és történetek mély ábrázolása összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.

A HALO főszereplői, akik ebben az évadban producerként is közreműködnek: Pablo Schreiber (American Gods) Master Chief Spartan-117 szerepében és Natascha McElhone (Californication) mint dr. Halsey. További visszatérő szereplők: Jen Taylor (HALO-játéksorozat, RWBY), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) és Danny Sapani (Penny Dreadful).

A 2. évad új szereplői: Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) és Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O'Shaughnessy (The Forgiven) és Tylan Bailey állandó szereplőként tér vissza a második évadban. 

A HALO című sorozatot a SHOWTIME® készítette a 343 Industries és az Amblin Television közreműködésével. A HALO második évadának vezető producerei David Wiener, az Amblin Televisiontől Steven Spielberg, Darryl Frank és Justin Falvey, az Xbox/343 Industriestól Kiki Wolfkill, a One Big Picture-től Otto Bathurst és Toby Leslie, valamint Gian Paolo Varani. A sorozat nemzetközi forgalmazója a Paramount Global Content Distribution. 

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2024.02.09.)

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

via SkyShowtime