Alig tértünk magunkhoz a nagy meglepetésből, amit a Jumanji: Vár a dzsungel hatalmas sikere (több mint 900 milliódollár világszerte!) okozott, már azon hüledezhetünk, hogy a stáb neki is esett a következő rész forgatásának.

A jó hírt az egyébként rettentően elfoglalt, és épp ezért igen aktív közösségi médiabeli életet élő Dwayne Johnson osztotta meg a rajongóival Instagram-oldalán. Szinte nem is érti az ember, hogy van a színésznek ennyi mindenre ideje – alig fejez be egy forgatást, már rohan a követezőre, és közben folyamatosan kommunikál követőivel.

De a hír most nem az, hogy Johnson hogy bírja a szórakoztatóipar pörgését, hanem az, hogy hivatalosan is elkezdődött a Jumanji - A következő szint forgatása. A film történetéről még vajmi keveset tudni – az viszont biztos, hogy visszatér a régi stáb: Jake Kasdan rendezi a filmet Jeff Pinkner és Scott Rosenberg forgatókönyvéből, Johnson nem csak mint színész, hanem mint producer is részt vesz a folyamatokban, illetve ismét főszereplőként köszönthetjük a Jack BlackKevin HartKaren Gillan triót – akik mellé olyan nevek csatlakoztak még a filmhez, mint Awkwafina, Danny DeVito és Danny E. Glover.

A neves stáb egyáltalán nem meglepő: az 1995-ös Jumanji folytatása remek visszajelzéseket kapott a közönségtől és a kritikusoktól is egyaránt, hogy borítékolható volt a folytatás, és abban is biztosak lehetünk, hogy az alkotók mindent megtesznek majd azért, hogy ugyanazt a színvonalat nyújtsák.

Íme a fotó: