A nyolcas kód - 2. rész: Minden, amit tudnod kell a visszatérésről Lincoln City-be.

Eltelt néhány év, mióta hallottunk Connor Reedről (Robbie Amell) és Garrett Keltonról (Stephen Amell), a szökevényekről, akik felkavarták a Lincoln City-t az első Code 8 filmben. Egy fiktív világban, ahol a lakosság 4%-a különleges képességekkel születik, ők a különösen veszélyes: „PWP-k” (képességekkel rendelkező emberek), akik képességeiket bűncselekmények elkövetésére használják. A 2019-ben bemutatott Code 8 egy több mint 2 millió dollárt összegyűjtő, crowdfunding szenzáció volt az Indiegogon; bevezette a közönséget a PWP-k világába - és a robot rendőrség egységeibe amely nyomoz utánuk. A folytatásban Connor és Garrett történetét követhetjük nyomon, rögtön az első rész után.

A Code 8 végén Connor és Garrett külön utakat választanak, de A nyolcas kód - 2. rész eseményei újra összehozzák őket - és semmi sem lesz már ugyanaz. „Szeretném, ha Connor igazán szembenézne a Code 8-ban elkövetett tettei következményeivel,” mondta a rendező, Jeff Chan. „De jelenlegi helyzete ellenére Connor jó és nemes szívű ember - egy védelmező.” 

Ha szívesen megnéznéd a filmet, akkor nincs más dolgod, mint február 28-tól a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | krimi

Egy lány azért küzd, hogy a korrupt rendőrök igazságot szolgáltassanak meggyilkolt testvérének. A lány egy volt fegyenc és egykori társa segítségét kéri, azonban... több»