Izgalmas krimivel jelentkezik a Netflix, az Adrian Panek rendezésében készült A gonosz színei: Vörös május 29-től elérhető a platformon.

Egy fiatal lány holtteste sodródik a patra, szakértők szerint az áldozatot rendkívül szokatlan módon megcsonkították. Leopold Bilskire hárul a feladat, hogy megoldja ezt a vérfagyasztó ügyet, a nyomozásban viszont részt vesz az áldozat édesanyja, Helena Bogucka bíró is. A nyomok  egy tengerparti klubba vezetnek, amely kapcsolatba hozható egy tizenöt évvel ezelőtt történt gyilkossági esettel. Leopold és Helena ráadásul azzal kénytelenek szembesülni, hogy egy sokkal sötétebb igazság húzódik a háttérben, amely a helyi hatóságok számára is kellemetlen lehet.

A Malgorzata Oliwia Sobczak könyve alapján készült film főszerepeiben Zofia Jastrzebska, Wojciech Zieliński, Maja Ostaszewska, Jakub Gierszal és Kagga Jayson láthatók.

A gonosz színei: Vörös holnaptól tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy strand drámai felfedezés helyszínévé válik, amikor a tenger egy fiatal lány holttestét sodorja partra. Az áldozat szokatlan csonkítása gyilkosságra utal. A nyomozást egy... több»