Greg Berlanti 2018-ban megjelent Kszi, Simon című filmje hatalmas sikert aratott a mozikban, a film holnaptól pedig a Netflix műsorkínálatában is elérhetővé válik.

A történet szerint a 17 éves Simon társaihoz hasonlóan nagyon vágyik a szerelemre, ugyanakkor úgy érzi, kénytelen mindenki előtt titkolni azt, hogy a saját neméhez vonzódik. A helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy Simonnak fogalma sincs róla, melyik osztálytársába is zúghatott bele az interneten keresztül. Az egész teljesen kilátástalannak tűnik hősünk számára, ugyanakkor egy rendkívül izgalmas és tanulságos út áll előtte, hogy megtalálja és felvállalja önmagát.

A Kszi, Simon rendkívül pozitív fogadtatásban részesült annak idején, a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok 92, míg a nézők 87 százalékra értékelték, mindemellett a hazai közönség 83 százalékot adott rá a Mafabon.

A film főszerepében Nick Robinson látható, aki a később olyan produkciókban bizonyított, mint a Silk Road és az Egy szobalány vallomása, a jövőben pedig szintén a Netflixen debütáló A hercegnő és a sárkányban lesz látható.

A további szerepekben Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Logan Miller, Sean O'Donnell és Tony Hale látható. A Kszi, Simon tehát február 15-től elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

83 Kszi, Simon  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Mindenki megérdemli a szerelmet az életben. Simon azonban nem egy egyszerű személyiség. Mindenki előtt titkolja másságát, ráadásul fogalma sincs arról, hogy az a névtelen... több»