Holnap végre megjelenik a Netflixen az elmúlt időszak egyik legjobban várt sorozata. Érkezik a platformon ugyanis A világ ura: Forradalom.

A sorozatai alkotói, Kevin Smith és David és Ted Biaselli saját bevallásuk szerint már a kezdetektől fogva tudták, hogy a Forradalomban a Grayskull kastélyért folytatott harc új fejezetében He-Man és Skeletor ismét összecsapnak, a páros azt is elmondta, hogy hatalmas odafigyeléssel készítették el minden egyes képkockáját a sorozatnak.

“Ennek a sorozatnak minden egyes képkockája tele van szeretettel. És mi mindezt előtérbe hozzuk. Ez egy felnőtté válási történet Adam szempontjából” - jegyezte meg Biaselli.

A Forradalom nem mellékesen parádés szereposztást kapott. Az eredeti szinkronszerepben  Mark Hamill kölcsönözte a hangját Skeletornak, ráadásul William Shatner is részt vett a munkálatokban, az ő karakterét azonban egyelőre hétpecsétes titok övezi.

A sorozat cselekménye Adam élete egyik legnagyobb dilemmájával indít. Hősünk nagy választás előtt áll, hogy átvegye apja, Randar király uralmát Eternia trónján. Skeletor azonban már szervezkedik, és könnyen lehet, hogy ez az összecsapás lesz közöttük a végső.

A világ ura: Forradalom tehát holnaptól, azaz január 25-től elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatábban, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Teela egyesíti erőit He-Mannel és a többi hőssel, hogy megmentsék Eterniát a sötétség szorításából. több»