Már holnap otthonról nézheted: Ezen a platformon streamelheted az Oppenheimert

A tavaly megjelent Oppenheimer az év mozis szenzációjának bizonyult, Christopher Nolan rendezése ráadásul számos szakmai sikert is bezsebelt, aki pedig lemaradt volna róla a mozikban, az holnaptól a SkyShowtime-on bepótolhatja.

Aki ismeri Nolan munkásságát, az tudja, hogy a rendező kicsire sosem ad, így a 2017-es Dunkirk után egy újabb történelmi drámával jelentkezett, amely történetesen az atombomba kifejlesztésének történetét dolgozza fel, mindemellett azokba a politikai mahinációba is betekintést nyújt, amely a Manhattan-projektet érintett. Ez utóbbi Lewis Strauss szempontjából érdekes, akit nem más Robert Downey Jr. alakít, és amelyért idén Oscar-díjat is nyert a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában.

A címszerepet hozó Cillian Murphy a legjobb férfi főszereplőnek, míg Ludwig Göransson a legjobb eredeti filmzenének járó kategóriában kapta meg a rangos elismerést, mindemellett pedig maga Nolan is átvehette a legjobb rendezőnek és a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.

A rendező egy korábbi interjúban szintén megjegyezte, hogy a robbantási kísérleteket ábrázoló jeleneteknél praktius effekteket használtak, persze humorosan le is szögezte, hogy nem robbantottak fel valódi atombombát a forgatás kedvéért, bár ezen valószínűleg a 2020-as Tenet után szinte senki sem lepődött volna meg, miután kiderült, hogy a stáb egy igazi utasszállítót is felrobbantott a felvételek során.

Az Oppenheimer holnaptól tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található SkyShowtime ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

A film további főszerepeiben érkezik Matt Damon, Gary Oldman, Emily Blunt, Kenneth Branagh, Rami Malek és Casey Affleck.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»