A Netflix bejelentette a nagysikerű Sweet Tooth: Az agancsos fiú című fantasy-sorozat harmadik és egyben utolsó évadának premierdátumát, befutott az első előzetes is.

Az új évadban Gust és barátait Alaszkába utaznak, hogy megtalálják Gus édesanyját, Birdie-t, aki egy halálos vírus eredetét kutatja. Útközben találkoznak Dr. Singh-el, aki veszélyes hiedelmeket táplál Gus szerepéről a vírus gyógyításában. Újabb fenyegetés merül fel Helen Zhang, a lánya, Rosie személyében, akik Gusban látják a terveik kulcsát. A csoport menedéket talál és új szereplőkkel találkozik egy alaszkai előőrsön, előkészítve a terepet a csúcspontot jelentő fináléhoz, amely sorsokat fon össze és szövetségeket tesz próbára.

A Robert Downey Jr. és Susan Downey produceri közreműködésével készült harmadik szezon 2024. június 6-án debütál a Netflixen.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy fiú kalandos története, amint egy izgalmas utazásra indul egy posztapokaliptikus világban. A fiú félig ember, félig szarvas, és útja során más hibridek is csatlakoznak hozzá. több»