A Taylor Swift - The Eras Tour (Taylor verziója) 2024. március 15-én érkezik a Disney+-ra, öt további dallal, amelyek a korábbi verziókban nem szerepeltek.

Az említett dalok közé tartozik például a "Cardigan" a "Folklore" című albumáról. A koncertfilm, amely Swift előadását örökíti meg az Eras Tourról, felöleli a 17 évet átfogó karrierjét. A turné jelentős kasszasikerrel büszkélkedhet, a jegyeladások várhatóan meghaladják a 2 milliárd dollárt.

A rajongóknak további jó hír, hogy a Disney+ szintén streamelni fogja Swift "Folklore: The Long Pond Studio Sessions" című dokumentumfilmjét.

A koncertfilm, melyet a hazai mozikban is bemutattak, óriási sikert aratott világszerte, összbevételei meghaladják a 260 millió dollárt.

A Disney+ Magyarország egyelőre nem erősítette meg a hazai premierdátumot, de az általános tendencia alapján jó eséllyel a magyar nézőknek sem kell márciusnál tovább várni.

FRISSÍTVE: A Disney+ hazai képviselete megerősítette a március 15-i premierdátumot.

zenés

Az idei évben Taylor Swift a zenében elérte azt, amit Barbenheimer a filmben. Megdöbbentő izgalom tört ki világszerte, ahogy rajongók milliói a közösségi médiában fejezik ki... több»