Március a Disney+-on: 8 kihagyhatatlan film és sorozat, amit a tavasz első hónapjában nézhetsz

Közeledik a tavasz, a Disney+ pedig nagyszerű új vígjátékokkal köszönti a hosszabb, világosabb és melegebb napokat. Márciustól lesz elérhető még néhány dokumentumfilm és thriller is többek között.

Új szereplők csatlakoznak a második évaddal visszatérő díjnyertes vígjátékhoz, A rendkívüli-hez (Extraordinary). De ha valami komorabbra vágynál, nézd meg a Halál és egyéb részletek című krimisorozatot, ami egy földközi-tengeri luxushajón játszódik és sok izgalmas rejtélyt ígér.  Jó hír, hogy idén is élőben lehet követni az Oscar gálát március 10-én, kizárólag a Disney+-on! A National Geographic sajátos módon köszönti a tavaszt. Olyan inspiráló dokumentumfilmeket mutat be, mint például a Királynők/ A vadon királynői (Queens), amely az állatvilág hat legerősebb testvériségét követi nyomon. A Madu (Madu) című dokumentumfilmmel lesz teljes a kínálat, amely a 12 éves Anthony Madu szívhez szóló utazását kíséri figyelemmel, aki elhagyja Nigériát, hogy az álmát követve balerina lehessen.Aki azt szeretné, hogy az egész család jól szórakozzon a húsvét alatt, a Disney+-on a család kedvenc filmek és sorozatok hatalmas kínálatából válogathat. Mindenki megtalálhatja hangulatához leginkább passzoló tartalmat. Mutatjuk a kiemelt premierek listáját idelent.

#8

60 Lázadó Nell  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Disney+

A gyilkossággal vádolt Nell Jackson kénytelen fosztogatásból élni két nővérével. Egy Billy Blind nevű bátor szellem segítségével rájön, hogy a sors nem véletlenül vezette... több»

Anglia, 1705: A gyilkosság vádjával és a nővéreivel együtt szökésben lévő Nell Jackson útonálló lesz a túlélés érdekében. Szuper erős segédje, Billy Blind, az okos kis szellem segítségével Nell rájön, hogy a sors okkal állította őt a törvény rossz oldalára. Ez az indíték pedig sokkal nagyobb jelentőséggel bír annál, mint amit valaha is el tudott volna képzelni: a végére kell járnia egy varázslatos összeesküvésnek, amit Anglia királynője ellen terveltek ki. Március 29-től minden epizód elérhető.
#7

zenés

Disney+

Az idei évben Taylor Swift a zenében elérte azt, amit Barbenheimer a filmben. Megdöbbentő izgalom tört ki világszerte, ahogy rajongók milliói a közösségi médiában fejezik ki... több»

A „Taylor Swift I The Eras Tour (Taylor’s Version)” az első alkalommal teljes egészében mutatja be a koncertfilmet, amiben szerepel a Cardigan és négy további akusztikus dal is. A film 2024. március 15-én debütál majd, kizárólag a Disney+-on. A 14-szeres GRAMMY®-díjas művésznő történelmet író filmes élménye, a Sam Wrench által rendezett „Taylor Swift I The Eras Tour (Taylor’s Version)” világszerte több mint 260 millió dollárt hozott a pénztáraknál, amivel minden idők legkelendőbb koncertfilmje lett. Március 15-től a Disney+-on.
#6

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Disney+

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»

A Marvel Studios „X-Men ’97” (X-Men ’97) című filmje a ’90-es évek szeretett klasszikusának, az „X-Men: Az animációs sorozat” (X-Men: The Animated Series) folytatása, amely teljesen új történeteket mutat be a mindenki által kedvelt mutánsokról. A sorozat executive producere és vezető írója Beau DeMayo. Az összes epizód március 20-tól nézhető.
#5

81 Madu  (2024)

dokumentum | életrajzi

Disney+

Anthony Madu nigériai fiú, aki szenzációvá vált, miután egy videón mezítláb balettozik egy esős utcán Lagos külvárosában. több»

Lagos utcáin gyakorolt mezítláb, majd Anglia neves színpadán lépett fel. A film a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki otthagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon. Története a bátorságról, fejlődésről, rendkívüli akadályok leküzdéséről, valamint egy olyan váratlan bonyodalomról szól, mely veszélybe sodorja álmai elérését és beilleszkedését az új világba. Premier március 29-én.
#4

81 A Grace klinika  (2005)

(27) (22)

dráma | romantikus

Disney+ | TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Meredith Grey egy céltudatos nő, aki mindent megtesz azért, hogy teljes életet élhessen felelősségteljes munkája mellett. Meredith elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a... több»

Az izgalmas orvosi dráma Meredith Grey-t és a Grey Sloan Memorial Kórház csapatát követi nyomon, akik napi szinten néznek szembe élet-halál kérdésekkel. Megnyugtatást keresnek egymástól és eközben időnként barátságnál több is kialakul közöttük. Együtt fedezik fel, hogy sem az orvostudományt, sem a kapcsolatokat nem lehet feketén-fehéren meghatározni. A 20. évad március 28-án debütál.
#3

dokumentum

Disney+

Hatalmas női vezetők áldozatot hoznak és kitartást tanúsítanak, hogy megvédjék családjukat a világ zabolátlan régióiban. Angela Bassett meséli ezt a történetet, amely... több»


Szereplők: Angela Bassett
Bolygónk hat távoli és gyönyörű helyén az állatok világában erős királynők vezetik a társadalmat. Ezek a királynők többek között nővérek, egyedülálló anyák és nagyszülők is. A „Királynők” (Queens) az ő kitartásukról, erejükről, szeretetükről és gyászukról mesél. Az utolsó részben azokat a nőket ünnepeljük, akik mindent megtesznek, hogy dokumentálják és védelmezzék az állatok királynőit. Március 5-től az évad minden epizódja a Disney+-on.
#2

dráma | krimi | misztikus

Disney+

A globális elit csillogása közepette játszódó sorozat középpontjában a briliáns és nyughatatlan Imogene Scott (Violett Beane) áll, aki rossz helyen és rossz időben találja... több»

A világ elitjének csillogása közepette a „Halál és egyéb részletek” (Death and Other Details) a csodálatos és nyughatatlan Imogene Scott-ra (Violett Beane) összpontosít, aki rossz időben, rossz helyen találja magát (oké, ez az ő hibája) és egy gyilkosság fő gyanúsítottjává válik. A környezet? Pazarul felszerelt földköri-tengeri luxushajó. A gyanúsítottak? Minden elkényeztetett vendég és a kimerült személyzet. Ahhoz, hogy bizonyítsa ártatlanságát, egy olyan férfival kell együttműködnie Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) személyében, akit megvet és aki egyben a világ legjobb nyomozója. Az összes rész március 5-én debütál.
#1

73 A rendkívüli  (2023)

(3)

akció | kaland | vígjáték

Disney+

Jen egy fiatal, öntudatos nő, aki egy olyan világban él, ahol mindenkinek van szuperképessége, kivéve őt. több»

Az első évad meglepő történései után a csapat készen áll rá, hogy megpróbáljanak rendes felnőttként viselkedni. Ebben az évadban láthatjuk, ahogyan Carrie és Kash feléleszti plátói kapcsolatát, miközben mindketten próbálnak egymástól függetlenül is érvényesülni. Spermmester azt kutatja, hová is tartozik igazából, Jen pedig próbálja önmagát fejleszteni –ami nem könnyű feladat, ha valaki hajlamos keresztbe tenni saját magának. A 2. évad összes része március 6-tól látható.