Március a SkyShowtime-on: 5 új kihagyhatatlan film és sorozat a tavasz első hónapjában, köztük az Oppenheimerrel

A SkyShowtime márciusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint a Sexy Beast vagy a Mary and George. Filmekben sem lesz hiány, hiszen az Oppenheimer, a Bajnokok és a Kivert kutyák is megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába. Mutatjuk a kiemelet tartalmak listáját.

#5

77 Oppenheimer  (2023)

(57) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban | SkyShowtime | Telekom TVGO

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»

Az ikonikus sikerfilmrendező, Christopher Nolan (A sötét lovag trilógia, Csillagok között, Tenet és Eredet) első életrajzi drámájával jelentkezik, mely a zseniális fizikusnak, J. Robert Oppenheimernek az atombomba fejlesztésében játszott szerepéről szól, valamint arról az érdekfeszítő paradoxonról, amivel kockára teszi a világot, csak hogy megmenthesse. A nagyszabású történet főszereplője Cillian Murphy, a legendás tudós szerepében, a szereplőgárdában pedig olyan híres sztárok láthatók, mint Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck és az Oscar®-díjas Rami Malek. Premier március 21-én.
#4

73 Bajnokok  (2023)

(9)

dráma | sportfilm | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A film középpontjában egy kosárlabdacsapat áll, amely egy tökéletlen, de elkötelezett edző, Marcus vezetésével edz és versenyez a Speciális Olimpián. több»

Ebben a szórakoztató és egyben szívmelengető történetben Woody Harrelson (Zombieland) játssza az egykori másodvonalbeli kosárlabdaedzőt, akit a bíróság a sorozatosan bekövetkező szerencsétlen eseményeket követően arra kötelez, hogy egy speciális olimpiai csapatnak legyen az edzője. Kezdetben kétkedik a csapatban rejlő lehetőségekben, de hamar rájön, hogy a csapat sokkal többre képes, mint azt valaha gondolták. A film a 2018-as Goya-díjas spanyol film, a Campeones alapján készült, Bobby Farrelly (Dumb & Dumber) vígjáték-specialista rendezésében. Premier március 15-én.
#3

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime

Két papnak egy állítólagos gyógyító hollétét kell kiderítenie, aki rejtélyes módon eltűnik. Hamarosan felfedeznek egy pszichiátriai közösséget a város szélén, amely... több»

A második évadban Pedro Salinas (Méndez) és Simón Antequera (Silvestre) papok egy galíciai kolostor rejtélyeinek és a kolostorban elkövetett gyilkosság mélyére ásnak. Amikor három vak apáca egy állítólagos csoda bekövetkeztéről számol be, a hazugság és a hit közötti harc csak fokozódik. Miközben egyre mélyebbre ásnak, házigazdájuk, Joaquin hirtelen halála tragédiaként sújt le rájuk. A kettős nyomozásba keveredett papok nemcsak a misztikus, hanem egy sokkal földhözragadtabb igazsággal is szembetalálják magukat. Ahogy a megtévesztés és a hit közötti harc élesedik, ebben az évadban a rejtélyek, a gyilkosságok és az idegtépő izgalmak parázs elegyére számíthatunk. Március 15-től minden rész elérhető.
#2

56 Mary and George  (2024)

(3)

dráma

SkyShowtime

Buckingham grófnője intrikákat bevetve formálta fiát, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt, és mindenható szeretőjévé váljon, aki gazdagabb, nevesebb és befolyásosabb, mint amit... több»

A Mary & George című sorozatot Mary Villiers (Julianne Moore) szinte hihetetlen, de igaz története ihlette, aki jóképű és karizmatikus fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt, és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon. A vérlázító cselszövések eredményeképpen a szerény körülmények között élő páros az angol királyi udvar leggazdagabb, legelőkelőbb és legbefolyásosabb szereplőjévé emelkedik. És mivel Angliát a spanyol invázió és az utcai lázadások réme egyaránt fenyegeti, a tét óriási. A Mary & George egy megdöbbentő történelmi pszichodráma egy gonosz anyáról és fiáról, akik mesterszinten űzték az ármánykodást, a csábítást és a gyilkolást, mindezt azért, hogy meghódítsák az angol királyi udvart és I. Jakab királyt. Premier március 8-án.
#1

NA Szexi dög  (2023)

(1)

dráma

SkyShowtime

A nyolc epizódból álló brit sorozat a 2000-es Szexi dög című krimi előzménye. A sorozat a két barát és tolvaj, Gal Dove és Don Logan kapcsolatát követi nyomon, akik együtt... több»

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) Gal Dove, Emun Elliott (The Rig, The Gold) pedig Don Logan szerepét alakítja – a két jó barát, akik nem mellesleg kisvárosi tolvajok, a 90-es évekbeli Kelet-Londonban élvezik az élet szépségeit. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) játssza Deedee Harrisont, az elbűvölő pornószínésznőt, akit veszélyes helyzetbe sodor a Dove-hoz fűződő románca, no meg az, hogy megpróbálja saját kezébe venni az életét. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) Teddy Bass, a hírhedt és alattomos gengszter szerepében tűnik fel, aki ráveszi Galt és Dont, hogy csatlakozzanak a szervezetéhez. Don betegesen irányításmániás és rettenthetetlen nővérét, Ceciliát Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) játssza. 1-4. rész március 7-től, 5-8. rész április 25-től.