Az Egyesült Államokban még be sem mutatták, máris felkerült a netre a Végjáték. Azonban még az elején szeretnénk tisztázni, hogy cikkünk teljesen spoilermentes.

Az utóbbi hetekben gyakorlatilag minden a Bosszúállók: Végjátékról szólt, de hiába minden óvintézkedés, onnantól, hogy a film a mozikba kerül, elkerülhetetlen, hogy megjelenjenek a kalózfelvételek.

Az első, állítólag igen gyenge minőségű példány egy kínai kalózportálon jelent meg alig pár órával az ázsiai premiert követően. Kínában ugyanis a Marvel legújabb szuperhősfilmje két nappal az amerikai bemutató előtt debütált. A kamerás felvétel csakhamar felkerült az angol nyelvű szájtokra is. Nem sok időbe telt, hogy egy újabb, már lényegesen jobb minőségű felvétel is megjelenjen, mely a források alapján Oroszországból szivároghatott ki, csakúgy, mint a múlt heti, erős spoilereket tartalmazó 20 perces filmrészlet is.

Mi mindenesetre mindenkit arra bíztatunk, hogy a mozikban nézze meg a filmet, és ha tartotok a spoilerektől, jobban teszitek, ha elkerülitek a közösségi oldalakat a következő napokban. Erre figyelmeztettek múlt héten azok a Twitter felhasználók is, akik maguk is pórul jártak, mivel rengetegen osztottak meg spoileres bejegyzéseket a filmből.

A Bosszúállók: Végjáték már a hazai mozikban!