Mark Wahlberg már most megbánta, amiért bevállalta ezt a 'felkészülést'

Egy igencsak komoly problémával szembesült nemrégiben Mark Wahlberg, amely karrierje legnagyobb kihívása elé állította. A színész minderről egy friss interjúban beszélt. Mondjuk a részleteket!

Wahlberg a napokban a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, amelyben a hamarosan megjelenő Good Joe Bell című filmjét is megemlítette, amelyben a színész egy fiatal édesapát alakít, aki elhatározta, hogy felveszi a harcot a homofóbiával szemben.

A szerep kedvéért Wahlberg nem kevés súlyt szedett fel magára, amelyet intenzív időszak előzött meg. Elmondása szerint ugyanis két héten keresztül napi 7000, majd további két héten keresztül napi 11 000 kalóriát vitt be a szervezetébe.

“Nagyjából az első óra volt csupán könnyűnek mondható, rendkívül megterhelt fizikailag. Evés után lefeküdtem aludni, majd felkeltem, hogy újra egyek. Három óránként ennem kellett. Enyhén szólva sem éreztem magam túl jól” - mondta Wahlberg.

A film forgatása mindössze harminc napon keresztül tartott, a színész pedig azóta vissza is nyerte eredeti alakját, elmondása szerint azonban nem valószínű, hogy újra hasonló szerepet vállal majd.