A cancel-kultúrával kapcsolatos frusztrációiról beszélt egy friss interjúban a Feketék fehéren sztárja, Marlon Wayans.

A 2004-ben megjelent filmben Marlon és Shawn Wayans FBI ügynököket alakítanak, akik fehér nőknek adják ki magukat, hogy így bukkanjanak egy csoport emberrabló nyomára. Marlon Wayans a filmmel kapcsolatban azt fogalmazta meg, hogy szerinte miért is van szükség ilyen produkciókra:

“Szerintem szükség van rájuk. Nem tudom, milyen bolygón élünk, ahol azt hiszik, hogy az embereknek nincs szükségük nevetésre, és hogy az embereket cenzúrázni és ‘cancelelni’ kell. Ha egy vicc miatt ‘törölnek’, köszönöm, hogy megteszed nekem ezt a szívességet. Szomorú, hogy a társadalom ezen a helyen van, ahol már nem tudunk nevetni” - mondta a színész.

“Nem hallgatok ezekre az emberekre: ezekre a rémült emberekre, ezekre a rémült vezetőkre” - tette hozzá Wayans. A színész legutóbb egyébként A Bridge Hollow-i átok című filmben szerepelt, amely már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

krimi | vígjáték

Kevin (Shawn Wayans) és Marcus Copeland (32242#), a nyomozó testvérpár elkövetett már néhány baklövést karrierje során. Legújabb bevetésükön álruhában kell teljesíteniük,... több»