Martin Lawrence április 20-án a kaliforniai Hollywoodban, a Hollywood Walk of Fame-en átvett csillagának átvételekor beszélt barátjáról, Jamie Foxx-ról. 

A Bad boys sztárját, akit több neves személyiség, köztük Steve Harvey, Tracy Morgan, Tichina Arnold és Lynn Whitfield is elkísérte, de lányai, Amara, Iyanna és Jasmine is megjelentek az eseményen. 

A ceremónián az Extra készített interjút a színésszel, aki pozitív híreket osztott meg Jamie Foxx-ról, aki a közelmúltban egy egyelőre tisztázatlan egészségügyi probléma miatt kórházba került

"Nos, úgy hallottam, hogy jobban van" - mondta. "Minden este imádkozom érte, és csak a legjobbakat kívánom neki (...). Nemcsak az egyik legjobb szórakoztatóművész, hanem egy jó ember is".

Lawrence arról is beszélt, mennyire áldottnak érzi magát, hogy megkapta ezt az elismerést, és köszönetet mondott Istennek és a rajongóinak a támogatásukért.

Épp a napokban derült ki, hogy hogy ki alakítja a Bad Boys 4 főgonoszának szerepét, ebben a cikkünkben bővebben is olvashatsz róla.