Marvel: Eminem rapcsatában néz szembe Pókemberrel

Különleges kiadással érkezik a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) képregény, amelynek borítóján nem más, mint Eminem látható.

Bár Slim Shady nem jelenik meg a képregénysorozatban, Salvador Larroca és a hustl., a rappert egy Pókemberrel történő rapcsata kellős közepén helyezte el a borítón. Ez viszont csak hab a tortán, hiszen közönség soraiban felbukkan Miles Morales, Daredevil, Luke Cage és Ghost-Spider is.

A borító egyébként a 2002-ben megjelent 8 mérföld hangulatát idézi meg, amelyért a film egy Oscar-díjat is bezsebelt a legjobb filmzenének járó kategóriában. Ez a kiadvány egyébként limitált, mindössze 5000 példányszámban jelenik meg, illetve további 1000 spotlight verzióban lesz kapható november 29-től.

Nem mellékesen az eminem.com-on keresztül lesz beszerezhető a friss megjelenés. A rapper honlapja szerint a Def Jam Recordings vezérigazgatója és Eminem menedzsere, Paul Rosenberg elmondta, hogy a borító a Haul ügynökségtől származik, amely a képregények világát ötvözi a valós populáris kultúrával.

Eminem saját bevallása szerint gyerekkora óta nagy Pókember rajongó, így számára is hatalmas megtiszteltetés, hogy egy borítón közösen szerepel és persze párbajozik kedvenc szuperhősével.

“Kétségtelen, hogy a rajongók, akik elég szerencsések ahhoz, hogy egy ilyet a kezükben tarthassanak, egy nagyon keresett gyűjtői darabot fognak birtokolni” - mondta Keri Harris, a hustl. vezérigazgatója.

A borítót egyébként maga Eminem is megosztott az Instagramon, amelyet lentebb tudtok megtekinteni, akik pedig nem ismernék a 8 mérföldet, amely mára egy igazán kultikus darabbá vált, azoknak ajánljuk figyelmébe a film előzetesét is.

82 8 mérföld  (2002)

dráma | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

Jimmy egy présüzem alkalmazottja Detroit lepusztul városnegyedében. Nemrég ért véget egy kapcsolata, így most arra kényszerül, hogy visszaköltözzön édesanyjához és húgához... több»

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spider-Man (@spiderman) által megosztott bejegyzés