A 2010-ben megjelent Pancser police aligha kaphatott volna parádésabb szereposztást, és bár Dwayne Johnson mindössze 6 percnyi játékidőt kapott a filmben, a színész elképesztő összeget keresett a rövid alakításával.

Johnson ugyanis közel 9 millió dollárt keresett a filmmel, noha 15 perc után már búcsút is inthetünk az általa hozott karakternek. Talán kevésbé meglepő ez az összeg, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy Johnson az elmúlt évek során Hollywood egyik legjobban kereső sztárjává lépett elő.

Ezt a sikert pedig a Black Adam sem tudta megtörni, hogy a film csúnyán elhasalt a tavalyi évben, ez mit sem változtat azon, hogy Johnsont a Forbes magazin 2023 Hollywood egyik legjobban kereső színészévé léptette elő a maga 87,5 millió dollárjával.

A színész egyébként is mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, a tervek szerint pedig a jövőben a Red One produkcióban lesz látható.

akció | krimi | vígjáték

Allen (Will Ferrell) egy megbízható, papírmunkát végző rendőr. Társa, Terry (Mark Wahlberg) terepen szeret lenni, de gyorsabban lő, mint gondolkodik. Példaképeik Danson és... több»