Az Öt éjjel Freddy pizzázójában annak ellenére, hogy a második héten 76%-kal csökkent a bevétele, még mindig behúzta bevételi toplista első helyét Észak-Amerikában. 

A Universal és a Blumhouse videojáték-adaptációja eddig 113 millió dollárt hozott, rendkívüli teljesítmény a 20 millió dolláros gyártási költségvetését tekintve. A film lenyűgöző, 80 millió dolláros debütálását befolyásolta, hogy rögtön a Peacock streamingszolgáltató kínálatába is felkerült, ami valószínűleg hozzájárult a második hétvégi forgalom visszaeséséhez. Ennek ellenére továbbra is ez az év legtöbb bevételt hozó horrorfilmje, előzve ezzel például az Az apáca 2-t vagy Az ördögűző: A hívőt is. 

Ezzel szemben az olyan új filmek, mint a Meg Ryan és David Duchovny romantikus vígjátéka, a What Happens Later és A lápkirály lánya (már itthon is nézhető) nem szerepeltek túl fényesen. De az top10-es filmek összesen is meglehetősen alacsony bevételeket hoztak. Taylor Swift - The Eras Tour című koncertfilmje megtartotta a második helyet, míg a Megfojtott virágok és Sofia Coppola Priscilla című filmje a harmadik, negyedik helyet szerezte meg, a Radical előtt.

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában már a hazai mozikban.

horror

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»