David Corenswet nem csupán Superman szerepére készül, mától ugyanis elérhető Disney+-on az ő főszereplésével készült The Greatest Hits.

Ned Benson rendezése enyhén szólva is egy fantáziadús történet. Harriet imádja a zenét, ugyanakkor nemrég súlyos tragédia érte, a lány képtelen túllépni barátja halálán, rövidesen viszont azzal szembesül, hogy azokat a dalokat hallgatva, amelyek néhai szerelmére emlékeztetik, visszautazhat az időben. 

Harriet mindent megtesz, hogy megmentse szerelme életét, ám rövidesen egy új férfi lép az életébe, így döntenie kell, hogy elengedi azt, ami már elmúlt, vagy új életet kezd.

A film parádés szereposztással érkezik, hiszen David Corenswet mellett Lucy Boynton, Retta, Evan Shafran, Austin Crute, Justin H. Min, Jackson Kelly, Rory Keane és Candice Ju láthatók a produkcióban.

A The Greatest Hits mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | vígjáték

Egy szerelmi történet, amelynek középpontjában a zene és az emlékezet közötti kapcsolat áll, és az, ahogyan ezek – néha szó szerint – elragadnak minket. több»