A Discovery közelgő doku-sorozatával, a Minden idők legrosszabb expecídiójával arra készül, hogy eljusson oda, ahová eddig csak nagyon kevesen mentek. Ma érkezik a Maxra, te nézni fogod?

A limitált sorozat több mint 700 órányi archív felvétel felhasználásával meséli el Mickey Grosman, a különleges alakulatok egykori robbantási szakértőjének történetét, aki amatőr kalandorok egy csoportját vezette át Dél-Amerikán. Az utazás jótékonysági túrának indult volna a rák ellen: a terv szerint a résztvevők 5000 mérföldet tettek volna meg a kontinensen, felfedezve az Amazonas dzsungelének legmélyebb részeit. Az egyetlen probléma, hogy csak egy ember állítja, hogy eljutott az út végére – Grosman.

A sorozat bemutatja azokat a veszélyeket és figyelmetlenségeket, amelyek ezt a jótékonysági túrát a túlélésért folytatott harccá változtatták. A sorozat sajtóközleménye szerint a kudarcba fulladt expedíció során „emberrablás, börtönszökés és egy személy eltűnése” is történt. A Minden idők legrosszabb expediciója azt ígéri, hogy még azokat is sokkolni fogja, akik Grosman mellett voltak ebben a kudarcba fulladt kalandban.

A dokumentumsorozatot David Freid rendezte.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

A különleges erők egykori robbantási szakértője amatőr kalandorok egy csoportját vezeti egy Dél-Amerikát átszelő jótékonysági túrán, amely során 5000 mérföldet tesznek... több»

Rendező: David Freid