Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában a Michal Gazda rendezésében készült A szeretet gyógyító ereje című film.

A Tadeusz Dołęga-Mostowicz Znachor című regénye alapján készült produkció egy egykor hatalmas elismerésnek örvendő sebész, Prof. Rafal Wilczur érzelmes és felkavaró történetét meséli el. A férfit egy nap kirabolják, amely során súlyos balesetet szenved, és amely következtében elveszíti az emlékeit. A sebész végül évekkel később találkozik lányával, akinek eleinte fogalma sincs az ismeretlen valódi személyazonossággáról.

A szeretet gyógyító ereje Michal Gazda első nagyjátékfilmes rendezésének számít, amelynek főszerepeiben többek között Leszek Lichota, Miroslaw Haniszewski, Izabela Kuna, Maria Kowalska, Ignacy Liss és Anna Szymanczyk láthatók. Valójában egy kultikus műről beszélhetünk, hiszen korábban Jerzy Hoffman készített filmet Dołęga-Mostowic regényéből Prof. Kuruzsló címmel.

A film tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, az adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»