Új olasz romantikus mozi debütál ma a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. A Vesd magad a mélybe Chiara Parenti azonos című regényének feldolgozása, amely egy félelmeivel szembenéző fiatal nőről szól. Mutatjuk, mit érdemes tudni a filmről.

A sztori

A történet főhőse Sole Santoro, egy 25 éve lány, aki súlyos szorongással küzd. Amikor legjobb barátnője, Emma a halála előtt utolsó kívánságát közli vele, élete legnehezebb kihívásával néz szembe. Emma ugyanis azt kéri tőle, hogy győzze le a szorongását, győzze le a félelmeit és kezdjen el élni. Ehhez Sole-nak el kell hagynia a várost, ahol született és felnőtt, hogy új élményeket szerezzen és megtanulja kifejezni az érzéseit. És ha sikerrel jár, akár a szerelmet is megtalálhatja.

Kiket láthatunk?

A Vesd magad a mélybe forgatókönyvét Alice Urciuolo írta, a rendezői széket pedig Andrea Jublin foglalta el. A film fontosabb szereplőit Federica Torchetti, Cristiano Caccamo, Celeste Savino, Lorenzo Richelmy, Anna Ferruzzo, Valentina Carnelutti, Fausto Maria Sciarappa, Beatrice Modica, Erika Vannucci és Nicoletta Di Bisceglie alakítja.

Mikortól?

A Vesd magad a mélybe mától nézhető meg a Netflixen. A film nagyjából 1 óra és 28 perc, tehát tökéletes választás lehet egy esti mozizáshoz.