Mától a Netflixen: Az új valóságshow olyan arcát mutatja meg Londonnak, amit még nem láthattál

A London eladó című új sorozatban ingatlanügynökök egy csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. Mától a Netflixen, te belenézel?

A londoni ingatlanbiznisz jellegzetesen brit: visszafogott, nem hivalkodó, konzervatív. Az üzletkötés átláthatatlan, és az ingatlanokat jellemzően a piacon kívül, kizárólagos szerződésekkel értékesítik – ami meghiúsítja az ügynökök és ügynökségek közötti versenyt. A brit ingatlanügynökök inkább sorban állnak, mintsem hivalkodnak.

Londonban az ügynökök gyakran csak az eladások 1-2 százalékát kapják jutalékként, míg az Egyesült Államokban ez az arány akár 6 százalék is lehet. És ez nem tarthat így sokáig.

A ma induló London eladó az Egyesült Királyság válasza az olyan valóságshowkra, mint a Hollywoodi ingatlanosok és a Million Dollar Listing Miami. A sorozat ígérete, hogy a tévénézők olyan helyre jutnak el, ahol még soha nem jártak: London legexkluzívabb rezidenciáiba és az eladásukkal kapcsolatos kíméletlen üzletbe.

A Sorozat forgatókönyírója Cam de la Huerta, főszereplője pedig Daniel Daggers.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netlfix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

valóságshow

Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. több»


Szereplők: Daniel Daggers