Íme minden, amit tudni érdemes a Yellowstone című sorozatról.

Amikor a sorozat 2018-ban először jelent meg a Paramounton, a csatorna vezetősége azt nyilatkozta, hogy a sorozat "valóban mindent magában foglal, amit a Paramount Networktől elvárhatunk".

Azonban akkor még fogalmuk sem volt arról, hogy milyen hatalmas sikert arat majd a Yellowstone. A sorozat nézettsége minden évadban növekedett, ami a TV-sorozatok történetében gyakorlatilag hallatlan, tehát ha még nem nézted meg, és kíváncsi vagy, minek szól a nagy felhajtás, itt van minden, amit tudni érdemes a sorozatról.

A Yellowstone főszereplője Kevin Costner, aki John Duttont alakítja. Az özvegy marhatenyésztő Yellowstone térségében él és az Egyesült Államok legnagyobb összefüggő birtokának tulajdonosa. Hatodik generációs birtokos családja folyamatosan a talpon maradásért küzd, hiszen a földfejlesztők és és a közeli őslakos törzs állandó fenyegetést jelentenek.

John négy felnőtt gyermeke: Lee (Dave Annable), a legidősebb, John jobbkeze a farmon; Beth (Kelly Reilly), bankár, aki a család pénzügyeit vezeti, miközben a saját függőségével küzd. Magát okolja anyja haláláért; Jamie (Wes Bentley), jogász és leendő politikus; valamint Kayce (Luke Grimes), a legfiatalabb és egykori Navy SEAL, aki egy őslakos nővel, Monicaval él. 

Az első évadban a Dutton családnak szembe kell néznie egy földfejlesztővel, Dan Jenkins-szel (Danny Huston), aki kondominiumokat akar építeni a farmon, valamint egy őslakos kaszinó királlyal, aki a farmon látja népe örökségét. Az első epizód lövöldözések következményei végigvonulnak a szezonon, mivel a Dutton család hazudik arról, mi is történt valójában Lee-vel és Roberttel. John is titkot rejteget - el akarja rendezni a farm és családja jövőjét. Rákkal diagnosztizálták, meg vannak számlálva a napjai.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is!

81 Yellowstone  (2018)

dráma | western

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy montanai farmer családnak meg kell küzdeniük a földjükre betolakodókkal.  több»