Szerelmi háromszögek, érzelmi hullámvasút. Itt az Én és a Walter fiúk.

A serdülőkor tüzében kovácsolódott szerelmi háromszögek annyira régi filmes fordulatok, mint maguk a tinédzser dráma sorozatok. Most decemberben, a Netflixen látható legújabb sorozatban Jackie Howard (On My Block Nikki Rodriguez) két Walter fiú között őrlődik az Én és a Walter fiúk című sorozatban.

A 10 részes sorozat Jackie-t követi, amint a szemet gyönyörködtető Manhattanről a Coloradói vidéki Waltershez költözik egy súlyos tragédia után. Amikor a sorozat alkotója, Melanie Halsall eladta a sorozatot a Netflixnek, azt írta róla, olyan mintha a "Dawson és a haverok találkozna a Friday Night Lights-szal".

A sorozat visszarepíti a nézőket abba az érába, amikor a tinédzserek kevesebb időt töltöttek a telefonjaikkal: Halsall, a forgatókönyvíró "olyan műsort szeretett volna, amiben a fiatalok kimehetnek a szabadba és beszélgethetnek egymással" - nyilatkozta a Tudumnak. És más szempontból is erős nosztalgia adag: a sorozatban tinédzser drámák adu ászai szerepelnek a kamera előtt és mögött, mivel Marc Blucas (Buffy, a vámpírok réme) alakítja George Waltert, az apát és Jason Priestley (Beverly Hills 90210) rendezte az első évad utolsó két epizódját.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | romantikus

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»