Mától a Netflixen: Erre az akció sci-fire 700 millió forintot költöttek a magyar nézők, most a platformra is megérkezett

Amikor Steven Spielberg 1993-ban elkészítette a Jurassic Parkot, nem csak filmtörténelmet írt, de életre keltett egy olyan franchise-t, amely immár harminc éve töretlenül jelen van a mozikban. Az őslényparkos történet eredetileg három filmet kapott, majd egy nagyobb szünet után az egészet újragondolták és egy picit módosított címmel tért vissza. A Jurassic World vonal is teljesítette elődje pályáját és 2022-re trilógiává bővült.

Az eddigi utolsó film a Jurassic World: Világuralom volt, amely egyenes folytatása volt az előző két mozinak. A történet szerint az őslények végül kitörtek a szigetekről, ahol eredetileg létrehozták és bazári látványosságként mutogatták őket. Természetes ellenségek nélkül gyorsan az egész bolygót ellepték és immár az emberek kénytelenek együtt élni velük. Van egy rezervátum, ahol állítólag a dinoszauruszok békében élhetnek, de hamar kiderül, hogy mindez csak a felszín és a valóságban az egész emberiség jövőjét kockáztató üzelmek folynak a háttérben.

A film vegyes kritikai fogadtatásban részesült, habár ez a bevételeken nem látszott meg. Csak hazánkban 700 millió forintos bevételt generált a mozikban a film, amely azóta elérhetővé vált a Telekom TVGO és a SkyShowtime kínálatában is. Mostantól viszont már a legnagyobb streaming platform, a Netflix előfizetői is megnézhetik a kanapén ülve, ehhez elég csak az itteni adatlapon a Netflix logójára kattintani (feltéve, hogy van élő előfizetésünk).

A Jurassic World: Világuralom egyik legnagyobb erőssége kétségtelenül a szereplőgárda, hiszen a készítők összehozták az eredeti és az új trilógia fontosabb szereplőit. Így Colin Trevorrow rendező filmjében láthatjuk Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett Sam Neillt, Laura Dernt és Jeff Goldblumot is, de feltűnik benne a Lupin népszerű főszereplője, Omar Sy is.

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»