Mától a Netflixen: Ez az új orvosi dráma sorozat lehet a következő koreai siker

Az izgalmas új orvosi dráma, a Gyógyír szívfájdalomra mától elérhető.

A dél-koreai romantikus vígjáték/orvosi drámát, Baek Sun Woo írta és Oh Hyun Jong rendezte. A sorozat egyúttal Park Shin Hye és Park Hyung Sik színészek újabb közös produkcióját is jelenti, akik korábban együtt szerepeltek a népszerű K-drámában, a The Heirs-ben.

Két hivatalos szinopszis is ismerteti a történetetet. Az első szinopszis a My Drama List-ről származik:

A romantikus vígjáték olyan orvosokról szól, akik , amint megpróbálják újraindítani az életüket. A történet a főszereplők szerelmét és fejlődését örökíti meg, akik orvosi pályafutásukat feladva egy tetőtéri lakásba költöznek.

A második szinopszis az allkpop oldalról származik:

A történet két fiatal sorsáról szól életük legsötétebb óráiban. Először is ott van Yeo Jung Woo (Park Hyungsik), aki egykor vezető plasztikai sebész volt, de tökéletes pályafutása lejtmenetbe kerül egy orvosi műhibát követően. Ellenpontként ott van Nam Ha Neul (Park Shin Hye) aneszteziológus, aki egy nap rájön, hogy a kórházi elfoglaltságai mellett az életének nincs értelme.

A gyógyír szívfájdalomra újabb találkozást jelent a The Heirs egykori szereplői Park Shin Hye és Park Hyung Sik számára. Park Shin Hye-nek ez az első Netflix sorozata. Öt év telt el azóta, hogy korábban főszerepet kapott volna a Memories of the Alhambra-ban. 

Park Hyung Sik rendkívül népszerű színész, és leginkább a vezető szerepeiről ismert olyan sorozatokban, mint a Strong Woman Do Bong Soon, a Happiness és a Soundtrack #1.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

romantikus | vígjáték

Dráma két ember fejlődéséről és szerelméről, akik otthagyják orvosi állásukat, és egy tetőtéri házban élnek. több»