Mától a Netflixen: Feszültség és akció ebben az új nindzsás sorozatban, itt a hét legnagyobb dobása

Az utolsó nindzsaklán egészen úgy fest mint A hihetetlen család élőszereplős változata, ahol mindenki ninja. 

Élezd a shurikeneidet és portalanítsd le a pengéidet: Japán egy nemzeti válsággal néz szembe, és az egyetlen, akik segíthet az a Netflix új drámasorozatának ninja szereplőgárdája. Szerencsére Japán népe számára a ninják öröksége él, a csoport tagjai évekig rejtőzködtek, hogy feledésbe merüljenek.

De amikor a nemzet segítségükre szorul, az utolsó és mélyen diszfunkcionális ninja családnak cselekednie kell. Remekül hangzik, ugye? Ha a cselekményleírás már most is magával ragadott, akkor az új előzetes (lent) csak még inkább fokozza majd a kedélyeket.

A Netflix szerint a sorozat "összekapcsolja a ninják titkos küldetését összekapcsolja a családtagok egyéni történeteivel". Kissé hasonlít A hihetetlen család élőszereplős változatához, de a család tagjai ezúttal nem szuperhősök, hanem szuper képzett bérgyilkosok. A Kento Kaku, Yoshiaki Murao és Takafumi Imai történetéből készült sorozatot Dave Boyle amerikai rendező írta és rendezte, a szereplők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint Kento Kaku, Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita és Nobuko Miyamoto.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | thriller

A Tawara család az utolsó ninja klán. Egy múltbéli incidens után elhagyta gyökereit, de most a családnak Japán történelmének legnagyobb válságával kell szembenéznie, amely... több»