A Netflix egyre stabilabb pozíciót szerez a filmiparban, ha életrajzi drámákról van szó.

Széles közönséget képes megszólítani a világ minden tájáról olyan sorozatokkal, mint például A korona, amely részletesen feltárja II. Erzsébet királynő uralkodásának stációit betekintést engedve a brit királyi család és a monarchia működésébe. Hasonló példa erre a Narcos című sorozat, ami izgalmas utazásra hívja a nézőket a kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar felemelkedésének és bukásának történetével, felfedve kapcsolatát a kábítószer-kereskedelemmel és a törvényhozással.

A fenti sorozatokhoz hasonlóan a francia Netflix gyártásában készült a Tapie, a csodaember című sorozat. Ez a hét részes mini széria betekintést enged Bernard Tapie életébe. A történet egy csodálatos utazásra invitál, mely bemutatja Tepie közemberből való felemelkedését, aki az alázatos kezdetektől eljutott a politika, az üzleti élet és a sport prominenciájáig. A Tapie, a csodaember bemutatja Tapie életét meghatározó magasságokat és mélységeket, a kulcsfontosságú pillanatokat, mindezt egy tehetséges színészgárda támogatásával. 

A Tapie , a csodaember a Netflix francia sorozata, Bernard Tapie életének igaz eseményei alapján készült, aki a francia történelem egyik legnépszerűbb alakja volt. Bernard Tapie prominens francia üzletember, politikus és TV-műsorvezető volt, ismert dinamikus és sokoldalú karrierjéről. 1943. január 23-án született Párizsban, Franciaországban, és az életét számos kimagasló teljesítmény és kontroverziák jellemezték.

A szereposztás mindenképpen lenyűgöző, a film készítői ígérik, hogy mélységet és autenticitást adnak a karaktereknek. Laurent Lafitte, aki sokoldalú színészi képességeiről ismert, Bernard Tapie szerepét játssza, ígéretes választás. Mellékszerepekben olyan karakterek tűnnek majd fel, mint Ivan Murphy és Alexandre Blazy sokat adnak a sorozat színvonalához.

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dráma | életrajzi | történelmi

A Bernard Tapie-ról szóló fiktív életrajzi minisorozatban egy könyörtelenül ambiciózus munkásember Franciaország egyik legvitatottabb közéleti személyiségévé válik. több»