Már elérhető a Netflix műsorkínálatában az Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy bűntény, amely garantáltan a képernyő elé ülteti az egész családot.

Merthogy Yûichi Fukuda japán fantasy rendezése talán a legcukibb krimi, amelyet az idén kaptunk, ráadásul korhatár nélküli beosorolást kapott. Ebben a történetben ugyanis maga Piroska kezd nyomozásba, hogy megoldjon egy rejtélyes bűntényt.

Persze nincs egyedül, hiszen segítségére lesz Hamupipőke is, a helyzet azonban nem könnyű, hiszen ebben az ügyben nagyon hamar gyanússá válik mindenki, még maga Gilbert herceg is.

A film noha “mindössze” másfél órás játékidőt kapott, ez bőven elég ahhoz, hogy tartalmas kikapcsolódást nyújtson az egész családnak. A főszerepekben érkezik Kanna Hashimoto, Mirei Kiritani, Yûko Araki, Takanori Iwata, Natsuna, Yumi Wakatsuki, Tsuyoshi Muro és Masaki Kaji.

A Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy bűntény tehát már elérhető a streamigszolgáltatón, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

fantasy | kaland | krimi | misztikus | vígjáték

Piroska kalandjait követhetjük nyomon, amint bűnözőkre vadászik olyan híres mesékben, mint a Hamupipőke vagy a Jancsi és Juliska. Hősünk kifinomult rejtélymegoldó módszerei... több»