Mától elérhető az HBO Max műsorkínálatában Ethan Coen és Joel Coen 2016-os rendezése, az Ave, Cézár!.

Hollywood aranykorát ritkán láthatjuk ennyire élénk módon megelevenedni, az Ave Cézár! ráadásul egy igazi sztárparádéval készült, hiszen a film főszerepeiben többek között Scarlett Johansson, George Clooney, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Dolph Lundgren és Tilda Swinton láthatók.

A film története egy hollywoodi producer életének egy napját követi. Mannix egyszer csak azzal kénytelen szembesülni, hogy legújabb filmjének főszereplői egymás után eltűnnek, így hősünk saját kézbe veszi az ügyet, hogy a végére járjon a rejtélynek, rövidesen pedig kiderül, hogy sokkal nagyobb dolgok zajlanak a háttérben, mint azt előre is sejthette volna.

Az Ave, Cézár meglehetősen kiemelkedő kritikai fogadtatásban részesült a megjelenést követően, a szakma 86 százalékra értékelte a Rotten Tomatoes portálon, ám ezt a képet árnyalja, hogy a nézők csupán 44 százalékot adtak rá. A hazai néző mindemellett 61 százalékra értékelték a Mafabon.

Az Ave, Cézár! tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | misztikus | szatíra | vígjáték | zenés

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi... több»