Fülledt hangulatú film érkezett az HBO Maxra. A Lucie Borleteau rendezésében készült Egyetlen vágyam mától elérhető a platformon.

Ez a film egyenesen a sztriptízbárok világába kalauzolja a nézőt. A történet szerint Manon munkát vállal egy bárban, amely az egyik legszívonalasabbnak számít a városban, rövidesen pedig szoros kapcsolatot alakít ki Miával, a hely egyik “sztárjával”. Manon nagyon hamar megtanulja, hogy az itt megkeresett pénz nagyon kemény munkával jár, így rövidesen az prioritásait is kénytelen átgondolni.

Bár kétségtelen, hogy az Egyetlen vágyam könnyed stílusban meséli el a történetét, ettől függetlenül egy nagyon is fajsúlyos és komoly témát feszeget, ez a sztori tehát valahol a “fantázia” és a kemény valóság közé pozicionálja magát.

A film főszerepeiben Melvil Poupaud, Louise Chevillotte, Zita Hanrot, Félix Maritaud, Thimotée Robart, Pedro Casablanc és Laure Giappiconi láthatók.

A Egyetlen vágyam tehát mától elérhető a platform műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma

Még sosem voltál sztriptízbárban? De akartál már, legalább egyszer, csak nem mertél, ennyi az egész. Ez a film egy olyan ember történetét meséli el, aki merte. több»