68% 28 szavazat
Egyetlen vágyam

Egyetlen vágyam

À mon seul désir
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
21
Szereplők (21)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Még sosem voltál sztriptízbárban? De akartál már, legalább egyszer, csak nem mertél, ennyi az egész. Ez a film egy olyan ember történetét meséli el, aki merte.

(Hupka Adrián)

Rendező: Lucie Borleteau
Ország: Franciaország
Premier: 2023 | HBO Max (2024.01.26.)

Hol nézheted

 
2024.03.05 Bafam

legújabb vélemény

Egy kis egészséges erotika francia módra...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Csodálatos kis filmet láttam az „Egyetlen vágyam” című francia erotikus filmben. És itt nem igazán a sztriptízjelenetekre gondolok, hanem az emberek, jelen esetben a nők között szövődő kapcsolatokról, annak állandóan változó dinamikájáról. Párizs utcáin céltalanul lődőrgő Manon betér a „My Sole Desire” nevű sztriptízklubba. Egyből elragadja a klub túlfűtött, erotikus hangulata. Vágyat érez, és csatlakozik is a társulathoz, ahol azonnal összebarátkozik sztriptíztáncos társaival, különösen Miával, egy feltörekvő színésznővel, akinek barátja és gyereke van. Manon munkája során megtapasztalja, hogy ez „nem könnyű pénz, hanem gyors pénz”, és amikor azon kapja magát, hogy beleszeret Miába, kénytelen megkérdőjelezni a prioritásait, miközben felfedezi újdonsült erotikus életét. Valójában ez nagyon zseniális, és éppúgy szól a szerelemről és a barátságról, mint a szexről és a táncról. Szerencsére ez egy francia film. Sztriptíztáncosok és esetenként szexmunkások életét tárja fel csupa jóindulattal és csodálatos felfedező módon, néha már-már viccesen. Olyan igazi franciás film. A lányok szégyelletlenül kutatják szexuális szabadságukat és vágyukat, profitálnak belőle, emberré nőnek, szeretik egymást és önmagukat, és a végén semmi szörnyűség nem történik velük. Óriási. Ez egyáltalán lehetséges? Igen, hiszen a filmet akik írták, rendezték, és a főszerepeket eljátszották mind-mind nők...

0
 
2024.01.29 gabi

Érdekes film, bár úgy éreztem nem teljesen fedi a valóságot. Néha klisés, viszont bizonyos emberközi kapcsolatok és magánügyek jól vannak bemutatva. Szerintem megéri megnézni.

0
Az új pápa
2020
Hol nézheted: HBO Max
H
2019
Hol nézheted: Netflix
Normális emberek
2020
Hol nézheted: HBO Max
Ez minden, amit tudok
2020
Hol nézheted: HBO Max
A szerelem sava-borsa
2019
Hol nézheted: HBO Max
Fülledt utcák
2017
Hol nézheted: HBO Max
Kicsapva
2023
Hol nézheted: Netflix
A párok titkos élete
2017
Hol nézheted: HBO Max
Kés/alatt
2003
Hol nézheted: HBO Max
Alert
2023
66-5
2023