A 2010-ben bemutatott Hazug csajok társasága hatalmas sikert aratott, a 2019-es A perfekcionisták viszont már nem mondhatta el ugyanezt magáról. Az HBO viszont nem tett le a franchise-ról, így a mai nap meg is érkezett a streamingszolgáltató műsorkínálatában Az eredendő bűn.

Úgy tűnik, hogy az Alex Pillai és Lisa Soper rendezésében készült új széria tarol a kritikusok és a nézők körében is, hiszen a Rotten Tomatoes portálon 100 százalékos értékelést húzott be már most. Az új széria cselekménye közel 20 évvel az eredeti sorozat történései után játszódik, de nézzük is egy kicsit részletesebben, mi mindent is érdemes tudni Az eredendő bűnről.

A TÖRTÉNETRŐL

A húsz évvel ezelőtti történések kis híján teljesen tönkretették Millwoodot. Néhány fiatal tinédzsert ismerhetünk meg, akik titokzatos üzeneteket kezdenek el kapni egy rejtélyes alaktól. Az ismeretlen támadó szándékai kifürkészhetetlenek, így csak idő kérdése, hogy mi is történik majd a csapattal.

ÚJ TRAILER

A sorozathoz már elérhető a trailer, amely alapján azonnal kiderül, hogy Az eredendő bűn jócskán bővelkedik románcokban, drámai és felkavaró pillanatokban. A széria főszerepeiben  Bailee Madison, Chandler Kinney, Eric Johnson, Carly Pope, Sharon Leal, Mallory Bechtel, Lea Salonga és Robert Stanton láthatók.

A Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn a mai naptól elérhető az HBO Max műsorkínálatában, csekkoljátok az előzetest lentebb!

dráma | horror | misztikus | romantikus

Húsz évvel ezelőtt tragikus események sorozata majdnem szétszakította Millwoodot. Most, a jelenben, a hazug csajok vadonatúj csapatát egy ismeretlen támadó kezdi gyötörni. több»