Az Egy ágyban a sztárral 3. évadára visszatér és folytatja Jessie és Tom történetét, akik egy szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, mielőtt a lány rájön, hogy a partnere egy híres filmsztár. 

Miután a sorozat két évadon keresztül azt boncolgatta, hogy vajon összejön-e a két szereplő, az új évad más fordulatot vesz. Jessie és Tom mindketten továbbléptek, Tom pedig megnősült.

A sorozat alkotója, Rose Matafeo, aki  szintén szerepel a sorozatban, olyan rangos eseményeken kapott jelölést, mint a National Comedy Awards és a Royal Television Society Programme Awards. Ahogy a sorozat továbbra is lenyűgözi a közönséget a romantika és a komédia keverékével, a nézők izgatottan várhatják, hogy mit hoz a jövő kedvenc karaktereink életébe.

Az Egy ágyban a sztárral kulcsszereplői visszatérnek Rose Matafeo és Nikesh Patel vezetésével. Matafeo új-zélandi humorista, aki korábban a Funny Girls című késő esti komédiaműsorban dolgozott, Nikesh Patel főszereplőként csatlakozott a szereplőgárdához, miután szerepelt a Hulu sorozatban, a Négy esküvő és egy temetésben. Minnie Driver (A remény rabjai) Cath-et,Tom Kapoor ügynökét alakítja. Lorne MacFadyen, Liamet alakítja, aki Jessie új szerelme. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintva már nézheted is!

vígjáték

A még mindig Londonban élő és a helyi moziban dolgozó Jessie (Rose Matafeo) a filmsztár Tommal (Nikesh Patel) való szakítás után új, egyedülálló életet kezd. Két évvel a... több»