A Gyilkos a galériában, egy sötét humorú vígjáték-thriller, a főszerepekben Uma Thurman, Samuel L. Jackson és Joe Manganiello. Mától streamelheted az HBO Maxon.

A film a művészet, a bűnözés és a csalás világában játszódik, és a galériatulajdonos Patrice Capullo (Thurman), a bérgyilkos Reggie Pitt (Manganiello) és főnöke, Gordon Davis (Jackson) körül forog, akik jókora bajba keverednek, melynek éppúgy részei a pénzmosás és a valós gyilkosságok által inspirált műalkotások.

A Thurmant és Jacksont újraegyesítő film (a duót legutóbb sok évvel ezelőtt az 1994-es Quentin Tarantino-moziban, a Ponyvaregényben láthattuk együtt utoljára) mától streamelhető az HBO Maxon. Bár a produkció vegyes kritikákat kapott, az ígéretes történet és a kiváló casting miatt feltétlenül megér egy esélyt.

Ha kíváncsi vagy rá, kedvcsinálóként mutatjuk az előzetesét idelent, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva pedig el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Egy bérgyilkos, a főnöke és egy műkereskedő története. Egy pénzmosási tervnek köszönhetően a bérgyilkos véletlenül egyik napról a másikra avantgárd szenzációvá válik,... több»