Az HBO Max A légikísérő című sorozatában nyújtott kiemelkedő alakítása után Kaley Cuoco egy izgalmas akció-thrillerben tér vissza, a Szerepjáték ugyanis mától elérhető a Prime Video műsorkínálatában.

A Thomas Vincent rendezésében készült produkciót Berlinben forgatták, és már az előzetes alapján is arra számíthatunk, hogy Cuoco ismét egy új oldalát mutatja meg a közönségnek, a színésznő a munkálatokban mindemellett producerként is részt vett.

A Szerepjáték történetének középpontjában egy házaspár áll, akik szeretnék egy kicsit felfrissíteni a szexuális életüket. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, miután a férj rájön, hogy felesége valójában egy profi bérgyilkos, aki éveken keresztül kettős életet élt. Az ártatlan szerepjátéknak induló kaland pedig egyre hajmeresztőbb fordulatokat vesz.

A film igencsak parádés szereposztást kapott, hiszen Cuoco mellett a további szerepekben érkezik Bill Nighy, Connie Nielsen, David Oyelowo, Viktoria Ngotsé, Stacy Thunes, Rudi Dharmalingam és Lucia Aliu.

A Szerepjáték tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | thriller

A film cselekménye egy fiatal házaspár körül bontakozik ki, akiknek a múltja teljesen felforgatja az életüket a jelenben. több»