A Felhőtlen Philadelphia első epizódja 2005 augusztusában került adásba. Nem kell túl sok matektudás ahhoz, hogy ez hosszú időnek tűnjön, de igyekszünk egy kicsit kontextusba helyezni a sorozatot.

Egy másik TV komédia, amely 2005-ben debütált A hivatal, amit szintén modern vígjáték klasszikusnak tartanak. Az a sorozat tíz évvel ezelőtt ért véget. 

A legmegdöbbentőbb tény az, hogy az minden, a televízióban bekövetkező változás és a kulturális norma változása ellenére még mindig igazán vicces. Olyannyira, hogy a sorozat készítői 18 évadra terveznek.

Nagyszerű látni, hogy amellett, hogy a sorozat ennyi éven át kreatív tudott maradni, lehetővé teszi a sztárok számára, hogy más projektekben is részt vegyenek. Charlie Day szerepelt olyan filmekben szerepelt, mint a bájos romantikus komédia, a Jöjj vissza hozzám és saját rendezői debütálása, a Fool's Paradise. Glenn Howerton vezette a kritikusok által is elismert Blackberry-t, Kaitlin Olsen olyan filmekben szerepelt, mint a Bajnokok, és Rob McElhenney pedig egy másik sorozatban, a Mythic Questben is főszerepet vállalt a Wrexham AFC labdarúgócsapatnak vezetése mellett.

Ebben az évadban Mac az allergiával és a távkapcsolattal küzd, Charlie rég elfelejtett nővéreivel barátkozik. Dee a női atlétikáért és az albérletárak szinten tartásáért harcol, Frank pedig a fegyveréért, míg Dennis igyekszik megküzdeni a fejében lévő démonokkal. A nap végére pedig 2023-at írunk, a szereplők 16 évnyi történettel a hátuk mögött bukkannak fel a képernyőn, miközben néhány múltbéli alak is visszatér a  vászonra.

Ha te is látni szeretnéd a 16. évad legújabb epizódjait, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintva már nézheted is!

vígjáték

Dennis és Mac felfújható bútorokkal próbálnak megbirkózni a gazdasági inflációval, míg Dee megpróbál egy helyet találni, ahol meghúzhatja magát, miután kapzsi főbérlője... több»