Készülj fel, hogy Jack Reacher és a 110-esek visszavágjanak. A Prime Video sikersorozata, a Reacher, amely Lee Child regényei alapján készült, december 15-én tér vissza második évadával.

A Reacher második évada akkor kezdődik, amikor a veterán katonai rendőrségi nyomozó, Jack Reacher (Alan Ritchson), egy kódolt üzenetet kap arról, hogy volt amerikai hadsereg egységének, a 110. MP Speciális Nyomozók tagjait titokzatos és brutális módon egyenként meggyilkolják.

Reacher, aki elhagyta a kóborló életstílust, összegyűjti három egykori csapattársát, akik választott családjává váltak, hogy nyomozzanak. A csapattagok között van Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan) egy könyvvizsgáló és a gyors beszédű, David O’Donnell (Shaun Sipos).

Együtt összeraknak egy olyan rejtélyes eseménysort, amelynek minden egyes fordulatával nőnek a tétjei, és felmerül a kérdés, ki árulta el őket - és ki lesz a következő áldozat. Reacher az esze és fizikai ereje egyedülálló keverékét felhasználva mindent megtesz az igazság felderítése és az egység tagjainak védelme érdekében. Ha van valami, amit Reacher és csapata biztosan tud, az az, hogy nem szabad tréfálni a Speciális Nyomozókkal.

Ha szívesen megnéznéd a második évadot, és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor a sorozat mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is.

akció | dráma | krimi | thriller

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»