Mától nézheted: Több, mint 2. év után folytatódik az ultra brutális sorozat

Mától elérhető a Prime Video műsorkínálatában a Legyőzhetetlen - 2. évada, amelyre közel két évet kellett várniuk a sorozat rajongónak.

A stúdió persze nem hagyta teljesen magára a nézőket, hiszen nemrégiben megjelent az Atom Eve spin-off epizód is. A várakozásnak most azonban vége. A Legyőzhetetlen történetének elgondolása valahol a szintén nagysikerű A fiúk sorozattal rokonítható, hiszen ebben a sztoriban is jócskán kapunk olyan szuperhősöket, akik enyhén sem viselkednek hősiesen.

Az első évad lezárása persze számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, ráadásul az a brutális összecsapás, amelynek szemtanúi lehettünk, igencsak felkavarta az állóvizet ebben a témában.

A Legyőzhetetlen - 2. évad tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

A 18 éves Mark Grayson pont olyan, mint a többi korabeli srác – kivéve, hogy az apja a bolygó legerősebb szuperhőse, vagy legalábbis az volt. Nolan árulása után Mark még mindig... több»