Ha érdekelnek az olyan dolgok, amelyek kicsit... nos, furcsák, akkor érdemes megnézni Emma Stone új sorozatát, a The Curse-t, mely könnyen lehet, hogy az idei év egyik legjobbja lesz.

A sorozat készítői a kísérletező szellemű alkotó, Nathant Fielder (aki leginkább a hasonlóan furcsa A próba és a Nathan For You című munkájáról ismert), és az indie színész, Benny Safdie (Csiszolatlan gyémánt és Jólét), ami azt sugallja, hogy ez a széria épp olyan szélsőséges és felkavaró, amilyennek várnád. A kritikusok már most az év legfurcsább sorozatának nevezték. Január 5-től itthon is elérhető a SkyShowtime platformján, ami pedig még ígéretesebbé teszi, az a kritikai fogadtatása, a széria ugyanis 94% százalékon áll a RottenTomatoes-on.

A Safdie és Fielder forgatókönyve alapján készült sorozat középpontjéban egy házaspár áll, akik egy otthonfelújítási sorozat tévépilotján dolgoznak Espanola, New Mexico városában, és néhány kísérteties erővel küzdenek. 

A Deadline beszámolója szerint a The Curse egy "műfajokat átölelő sorozat, amely felfedi, hogyan forgatja fel fenekestül egy állítólagos átok a frissen házasodott pár kapcsolatát, miközben éppen a családalapításon gondolkodnak, és saját otthonfelújítási show-jukban közreműködnek."

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

68 The Curse  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2024.01.05.)

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»