Egy sötét és nyirkos börtöncellában eltöltött két év után, egy mágikus műtárgy megszerzésének kísérletében kudarcott vallott bárdból lett tolvaj, Edgin Darvis úgy dönt, hogy elege volt.

2023.09.29   olvasottság: 51356x   szerző: racz.bianka  

Az egykor nemes és tisztelt Harpers tag és hajdan dicső társa, a barbár Holga Kilgore csapatot verbuválnak régi barátokból, hogy veszélyes küldetésbe kezdve megtalálják Edgin lányát, Kirát. De a mitikus Neverwinter forgalmas utcáin számos veszély leselkedik - gonosz varázslók, hatalmas nekromanták és legendás lények állják most az útjukat. Vajon meg van-e Edginben és csapatában az, ami a küldetések teljesítéséhez szükséges a Dungeons & Dragons veszélyes világában?

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület egy 2023-as amerikai fantasy vígjáték film, melyet Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezett. A forgatókönyvet Goldstein és Daley Michael Gilioval közösen írta Chris McKay és Gilio története alapján.

A film a Dungeons & Dragons nevű szerepjátékra épül, de nincs köze a 2000 és 2012 között bemutatott előző film trilógiához. A főszerepekben Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis és Hugh Grant látható.

A megfilmesítés jogaiéiért való küzdelem, valamint a forgatókönyv íróinak és rendezőinek többszöri változása miatt 10 évet váratott magára a film, ami megjelenést követően pozitív kritikákat kapott. A jó kritikák ellenére a jegypénztáraknál alulteljesített. Dungeons and Dragons: Betyárbecsület Egyesült Államokban és Kanadában 93,3 millió dollárt, más területeken pedig 114,9 millió dollárt hozott, így világszerte összesen 208,2 millió dolláros bevételt ért el.

Ha szívesen megnéznéd a filmet,  és rendelkezel előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán a “Hol nézheted” szekció alatti SkyShowtime logóra kattintva már kezdheted is!

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»