A legutóbbi Drakula-film, a Renfield idén debütált mozikban, mától pedig streamelheted is. 

A hagyományos Drakula-filmekkel ellentétben ez a horror nem magára a sötétség fejedelmére, hanem Drakula hűséges segítőjére, Renfieldre koncentrál. Nicolas Cage alakítja Drakulát, míg Nicholas Hoult a címszereplőt, Renfieldet. Hozzájuk csatlakozik Awkwafina Rebecca Quincy, Ben Schwartz Teddy Lobo és Adrian Martinez Chris Marcos szerepében.

A film cselekményének középpontjában Renfield áll, egy "megkínzott" karakter, aki évszázadokon át Drakulát szolgálta. A sötét humorú történet Renfield küzdelmét követi nyomon a szolgaságával, miközben próbálja megváltoztatni az életét, mindezt úgy, hogy lehetőleg ne dühítse fel Drakulát.

A film először kizárólag a mozikban került forgalomba, itthon áprilisban mutatták be, mától pedig a SkyShowtime-on nézhetitek meg. Ha lemaradtatok volna róla vagy újra megnéznéted, a mafabos adatlapról a SkyShowtime logóra kattintva rögtön el is indíthatjátok, amennyiben van előfizetésetek a streamingszolgáltatónál.

63 Renfield  (2023)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime (2023.11.19.)

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»