A thriller műfaj egyik legnagyobb kortárs alakja új filmmel rukkolt elő 2023-ban, melyet már otthonról is megnézhetünk. 

Már streamelhető a SkyShowtime-on M. Night Shyamalan apokaliptikus pszichothrillere, a Kopogás a kunyhóban mely Paul G. Tremblay 2018-as regénye alapján készült. A többek között Dave Bautista, Rupert Grint és Jonathan Groff főszereplésével bemutatott film cselekménye egy család körül bontakozik ki, akiket négy idegen tart túszként fogva egy távoli faházban. 

A filmet február elején mutatták be itthon, világszerte több mint 54 millió dolláros bevételt ért el, és a kritikusok általánosságban pozitív kritikákat fogalmaztak meg róla, a Rotten Tomatoes-on 67%-os értékelésen áll. Az újságírók dicsérték az operatőri munkát és Bautista alakítását, de kritizálták a filmet a cselekmény hiányosságai miatt.A közönség körében vegyes fogadtatásra talált a film, a magyar nézők 61 százalékra értékelték a mafabon, ugyanakkor itthon sem teljesített rosszul a mozikban, közel 50 millió forintos bevételt termelt.

Ha még nem láttad vagy újra megnéznéd, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.09.17.)

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»