Mától otthonról nézheted: Megérkezett streamingre Kiefer Sutherland új, lebilincselő háborús filmje

Mától streamelhető Kiefer Sutherland új háborús filmje, Zendülés a Caine hadihajón - Hadbírósági tárgyalás.

A film, melyet az Oscar-díjas William Friedkin írt és rendezett, Herman Wouk Pulitzer-díjas regénye alapján készült. A főszereplők között található Kiefer SutherlandJason Clarke és Lance ReddickJake LacyMonica Raymund és Lewis Pullman.

A történet egy amerikai haditengerészeti első tiszt körül bontakozik ki, aki bíróság elé kerül, mivel lázadást szervezett kapitánya ellen. A kapitány elmezavar jeleit mutatta és veszélyeztette legénysége életét. A film Barney Greenwald (Clarke) szemszögéből követi nyomon az eseményeket, aki vonakodva vállalja el az első tiszt, Steve Maryk védelmét. A tárgyalás során Greenwald egyre inkább elkezdi megkérdőjelezni, hogy a történtek valóban lázadásnak tekinthetők-e.

Ha kíváncsi vagy a filmre, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

Addig is kedvcsinálóként ajánljuk a figyelmedbe az alábbi előzetest.

dráma | háborús

SkyShowtime (2023.12.23.)

A film egy tengerésztisztet követ nyomon, aki lázadásért áll bíróság elé, miután átvette a parancsnokságot egy olyan hajóskapitánytól, akiről úgy érzi, hogy instabil... több»