Mától streamelheted: 5 kihagyhatatlan újdonság a hónap utolsó napjára

Holnap már december, lehet nyitni az Adventi naptárak első ablakát! De addig is, ma még november, ami azt jelenti, hogy a hónap utolsó napjára időzítette a Netflix az alábbi öt film és sorozat premierjét. Három film és két sorozat, amit szerintünk kár lenne kihagyni.

#5

70 Willow  (2022)

(4)

akció | fantasy | kaland

Disney+

A Willow sorozat az eredeti film után veszi fel a szálat, ahol újra találkozhatunk a varázslónövendékkel, Willow-val, aki most új kalandokba keveredik. Ezúttal egy klasszikus... több»

Az azonos című 1988-as fantasy mesefilm folytatása, ezúttal sorozat formájában. A varázslótanonc Willow új kalandokba keveredik, Egy hatfős társaság indul útnak a legnemesebb fantasy küldetés teljesítésére: megmenteni a hercegnőt. De persze egy ilyen kaland rengeteg veszélyt és váratlan fordulatot rejt.
#4

59 A nevem bosszú  (2022)

(4)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Miután régi ellenségei megölik a családját, egy volt maffiózó és lánya Milánóba menekül, ahol elrejtőznek, miközben bosszút forralnak. több»

Egy nem annyira klasszikus, de mégis nosztalgikus húrokat pengető bosszúsztori. Sofia egy gondtalan kamaszlány, aki feltesz az apjáról egy képet a közösségi médiába. Hamarosan két bűnöző tör be a házukba és kegyetlenül meggyilkolja az anyját és a nagybátyját. Sofia rájön, hogy apja sötét múltat titkol előle, de összefognak és bosszút esküsznek a gyilkosok ellen.
#3

68 A páciens  (2022)

(3)

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Egy pszichoterapeuta, aki nemrég vesztette el a feleségét, egy sorozatgyilkos fogságában találja magát, akinek szokatlan kérése van: segítsen megfékezni gyilkos vágyait. több»

Egy új thriller-sorozat a Harry Potter filmek és A hivatal sztárjaival. Egy pszichopata sorozatgyilkos, akit Domhnall Gleeson alakít, elrabol és fogva tart egy pszichológust, akit Steve Carell alakít. A gyilkos arra kéri, hogy segítsen megérteni és megfékezni a benne tomboló gyilkos vágyat, de közben a pszichológusnak a saját gyászával is meg kell birkóznia.
#2

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm részletesen bemutatja a gyógyszert és hatásait, illetve betekintést enged abba is, miért lehet valakinek gyógyír, valakinek pedig méreg. több»

Rendező: Blair Foster
Mi az a Xanax? A nevét mindenki ismeri, azt is mindenki tudja, hogy nyugtató. De mi áll a háttérben? Hogyan működik? Milyen hatással van valójában az emberre? És miért lehet, hogy valakinek gyógyír, másnak viszont halálos méreg? A dokumentumfilm a világ egyik legismertebb gyógyszerét mutatja be.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix

Carlinhos rajtakapja partnerét, hogy megcsalja, majd találkozik az élénk Graçával, aki újdonsült párjának adja ki magát, hogy karácsonykor megőrizhesse az arcát a... több»

Egy kis romantika karácsonyra a klasszikus formulával, ezúttal brazil tálalásban? Carlinhos épp a családhoz készül kedvesével, amikor kiderül, hogy az megcsalja őt. A férfi nem tudja, mit tegyen, hiszen valakit haza kell vinnia a család szigorú mátriárkája színe elé. Ekkor találkozik Gracával, a harsány és szókimondó nővel, aki vállalja a pótbarátnő szerepét. Csakhogy ez nem biztos, hogy úgy fog elsülni, ahogy azt Carlinhos tervezte.