Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

A nevem bosszú (2022)

Il mio nome è vendetta
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
Török389133   2023. 01. 02.

legújabb vélemény

0

1000-szer volt már ilyen, és a kivitelezés is nagyon gyenge, semmi érdekes vagy izgalmas dolog nincs benne, az első 5 perc után olyan, mintha már láttuk is volna az egész filmet.

 
Fikatours_blogger   2022. 12. 06.

1
Hú, de eredeti!

Mindig csodálkozom, hogy van producer, aki egy ezerszer feldolgozott, amúgy sem túl fantáziadús forgatókönyvre (megölik az asszonyt, bosszút állok) pénzt ad. Azt leszámítva, hogy Schwarzenegger Kommandója 1985-ből ezerszer jobb, de még Seagal 1990-es Ölve vagy halva című filmje is kenterbe veri, egészen tűrhető iparos munka az olaszoktól.

 
szemtelen   2022. 12. 03.

0
Másfél óra vendetta

A film egy igazi „in medias res” bosszú-akcióthriller, ahol előzményinfók nélkül felpörög az eseménysor, és kezdetét veszi egy meglehetősen kiszámítható, karcsú és gyors történet – amiből elég szokatlanul kilóg egy szereplő, egy nyavalyás fruska, aki nem hajlandó illeszkedni a thriller megszokott formai világába. Sok a logikai hiba, több helyen idegesítően lyukas a történet, ám a tempó nagyjából rendben van, a jelenetek izgalmasak, a veszélyhelyzetek jól adagoltak és valódiak. Színészi alakítás rendben – az olaszoknál ez már megszokottnak mondható. Fura adalék egy bosszú-akció filmben, hogy a dél-tiroli hegyek látványa megejtően szépséges. Végezetül A nevem bosszú egy tisztességes munka, kellemes másfél órás kikapcsolódás, mérsékelt izgalommal.

 
juliS   2022. 11. 30.

0

Nem egy rossz bosszúsztori, egy kis Leonos csavarral, de elég sablonos. Egyszernézősnek elmegy, teljesen oké.