A Molly egy 2020-as dráma Salma Hayek, Javier Bardem és Elle Fanning főszereplésével. A film világpremierje a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2020. február 26-án, mától pedig otthonról streamelheted a Telekom TVGO-n!

A TÖRTÉNET ÉS A HÁTTÉR

A film egy napot követ nyomon Leo (az Oscar®-díjas Javier Bardem) és lánya, Molly (Elle Fanning) életéből, amint a lány ‘megküzd’ apja kaotikus elméjének kihívásaival. Miközben keresztül-kasul bejárják New Yorkot, Leo elméjét egyre jobban eluralják a hallucinációk.

A filmet Nic Potternek, Sally Potter rendező bátyjának ajánlották, aki a Pick-kórban, a demencia egy fajtájában szenvedett.

A SZEREPLŐK

Javier Bardem, Elle Fanning, Salma Hayek, Laura Linney és Chris Rock (bár az ő jeleneteit a forgatás után végül teljesen kivágták) alkotják az All Star-szereplőgárdát, a rendező és a forgatókönyv írója Sally Potter. 

ÉRDEMES MEGNÉZNEM?

Bár a film vegyes kritikai fogadtatásban részesült, abban nagy egyetértés mutatkozott, hogy az alakítások nagyon erősek, és az is kétségtelen, hogy Sally Potter egy valóban különleges víziót ültetett a filmvászonra. Ha ezek alapján nem tudtál dönteni, nézd meg az előzetest idelent, és ha bejön, amit látsz, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a filmet a Lejátszás a Telekom TVGO-n mezőre kattintva, ha van előfizetésed a szolgáltatónál.

49 Molly  (2020)

dráma

Egy apa és lánya története. A férfi átéli azokat az alternatív életeket, amelyeket korábban választhatott volna. több»