Bár a Bosszúállók: Végjáték tele volt epikus jelenetekkel, melyeket logisztikailag sem lehetett könnyű megszervezni, mégsem az egyik ilyen okozta a legnagyobb nehézséget a rendezőknek.

A Bosszúállók 4 hemzsegett a sztároktól, akiknek elég sűrű a beosztásuk, 10-15 vagy még több hírességet egyszerre a kamerák elé állítani nem egyszerű feladat, a stáb többi részéről nem is beszélve. A rendezők elmondása szerint azonban mégsem ez volt a legnagyobb kihívás a számukra.

Akik látták a filmet, minden bizonnyal emlékeznek arra a jelenetre, melyben először láthattuk az "okos" Hulkot egy étteremben, mely sokkal nagyobb fejtörést okozott Joe és Anthony Russonak, mint azt gondolnánk.

"A legnehezebb az a jelenet volt, amikor előálltuk Hulkkal" - mondta Joe Russon a Cleveland.com-nak adott interjújában.

"Ott ül Hangya, Fekete Özvegy és Amerika kapitány társaságában, és megjelenik Hulk három rajongója, akik le akarnak vele fotózkodni. A gyerekek közül az egyik a fiam, Julian. A másik a fivérem lánya, Lia. A harmadik pedig a nővérem fiam, Augie" - folytatta. A dologban pedig az jelentette a nehézséget, hogy mindhárom gyerek iskolai kötelezettségeivel össze tudják hangolni a forgatást. 

Van egy olyan érzésünk, hogy erre az indokra kevesen tippeltek volna a cikk elején, de ha maguk a rendezők mondják, kénytelenek vagyunk hinni nekik.