Még két folytatást kap a Halloween, de azzal tényleg vége!

Tavaly azt hihettük, hogy a Jamie Lee Curtis főszereplésével forgatott Halloweennel lezárul a horror franchise, most azonban kiderült, hogy még két további epizód hátra van Laurie Strode és Michael Myers történetéből. 2020-ban jön a Gyilkos Halloween,  melyet egy évvel később a A Halloween véget ér követ majd.

Újabb két részt jelentett be a Universal a tavaly parádés sikert arató Halloweenhez. A film, melynek költségvetése mindössze 10 millió dollár volt 255 millió dollárt kaszált világszerte.

Ilyen számok mellett természetesen nem maradhat el a folytatást, a stúdió pedig nyugodt szívvel bízta mindkét epizódot David Gordon Greenre. A folytatásokban ismét Jamie Lee Curtist láthatjuk majd a főszerepben, de John Carpenter,, az franchise 1978-as első részének rendezője és atyja is kiveszi a részét a munkálatokból.

A Gyilkos Halloween 2020. októberében, míg a mindent lezáró A Halloween véget ér pontosan egy évvel később, 2021-ben érkezik a hazai mozikba. A filmek további stábjáról és szinopszisairól egyelőre nincsenek információk.